Loading...
Performers 2017-07-29T15:03:41+00:00

Naam: Sofieke Dekker
Leeftijd: 29
Beroep: Arts

Al sinds jonge leeftijd is dans het middel voor Sofieke om geraakt te worden. Of om los te laten, zo nodig. Haar grootste liefde is het vloerwerk, al blijft de afwisseling van stijlen (klassiek, show, modern) Sofieke boeien. FELT is haar eerste ervaring met theater maken. Een spannende en prachtig leerzame zoektocht door/naar fysiek contact. Een mooie tegenhanger voor het denkende doktersbestaan!

Naam: Mirjam Eeken
Leeftijd: 27
Beroep: Performer

Mirjam houdt van omlopen. Ze studeerde musicaltheater en filosofie en schrijft, danst of zingt over de verhalen die ze tegenkomt. Als performer deed zij ervaring op in de musicalwereld, en teksten van haar verschenen op onder andere Mindshakes en De jonge idealist.  De afgelopen tijd woonde, studeerde en danste Mirjam in Chicago, waar ze graag mensen in de bus observeert.

Naam: Xanne Mensinga
Leeftijd: 26
Beroep: Student Algemene Sociale Wetenschappen

Xanne heeft na de Vooropleiding Theater aan het UCK haar propedeuse als Docerend Theatermaker aan de HKU behaald. Daarna is zij gaan reizen en besloot vanuit de interesse om mensen en hun manier van leven beter te begrijpen de studie Algemene Sociale Wetenschappen aan de UU te volgen. De liefde voor theater ontstond bij Xanne vroeg en van jongs af aan speelde zij al bij jeugdtheatergezelschappen. Ze heeft een voorkeur voor absurdistisch theater en ontdekte al snel dat bewegingstheater haar goed ligt.

Naam: Kikki Karlijn de Laat
Leeftijd: 22
Beroep: Student Geneeskunde & Biomedische Wetenschappen

Kikki is de Benjamin van het stel. Ze belandde in FELT nadat zij samen met regisseur Kirsty in een drieluik speelden op locatie-theaterfestival Vuurol. Naast verschillende theaterprojecten via de HKU en SoloS ’s-Hertogenbosch, is zij veel bezig met improvisatiedans. Je kan haar vinden bij theater, concert of festival en zo niet, dan hoogstwaarschijnlijk op een bergtop in de Andes.

Naam: Samuel Beltman
Leeftijd: 28
Beroep: Online marketeer & ondernemer

Samuel is het groentje van de groep. Hij heeft geregeld diverse dansstijlen beoefend, maar tot vorig jaar nog geen theaterervaring opgedaan. Wel is hij altijd bezig geweest met persoonlijke ontwikkeling. Theater ziet hij als een manier om even aan het drukke, rationele leven te ontsnappen en tegelijkertijd als persoon te groeien. Samuel is gefascineerd door performance art en dit heeft een nieuwe wereld voor hem geopend.

Naam: Tomy Huijbregts
Leeftijd: 25
Beroep: Student Farmacie

Hoewel Tomy de opleiding tot farmaceut met veel plezier heeft doorlopen, verkoopt hij je toch liever een frappuccino sojamelk bij de Coffee Company. Zijn danservaring deed hij onder andere bij STUdance op en binnen het theater heeft hij een grote voorliefde voor mime.