Mannenduetten

Home/FELT/Mannenduetten

Mannenduetten

Het is alweer een paar weken geleden, zelfs meer dan twee maanden geleden sinds onze laatste blog. De tijd gaat snel, we hebben vakantie gevierd, maar ook een hele hoop veranderd aan FELT 1.0. FELT 2.0 groeit als kool. We hebben de oude voorstelling onder een vergrootglas gelegd, en alleen de scenes gehouden die sterk genoeg waren. We zijn de diepte ingegaan en hebben meer van onze persoonlijkheid ingebracht. Het eindresultaat komt in zicht met nog maar een paar weken te gaan…

Vrouwenduetten, mannenduetten, vrouw en mannenduetten, enkel de dierenduetten ontbreken. Maar enkel duetten, dat is best saai. Vrees niet, er staat heel wat meer – en anders –  op de planning.

Ook zo nieuwsgierig?
Kom dan een blik werpen, maar blijf vooral hangen voor de totale 55 minuten op 10, 11, 12 en 17 september in Amsterdam!

Wij zijn onwijs blij, want tot nu toe loopt alles op rolletjes. Onze crowdfunding is geslaagd! Nogmaals een groot dankjewel aan iedereen voor de steun (de lieve woorden en het geld). We hebben nu meer mogelijkheden, onder andere het aanschaffen van materialen voor kostuums en decor.

Binnenkort krijgen onze lieve donateurs hun welverdiende tegenprestatie. We houden jullie op de hoogte! Wijzelf zijn erg nieuwsgierig naar het verloop van de blind-date met de spelers, want is er kans op een romance?

See you soon,
een dikke FELT zoen!

By | 2017-08-22T22:45:23+00:00 22 augustus, 2017|1 Comment

About the Author:

One Comment

  1. An Paridaen 25 augustus 2017 at 18:36 - Reply

    Leuk hoor! Ik ben heel benieuwd, als danser èn als moeder van een van de spelers, Samuel Beltman. Kom maar op met die duetten. Ook het thema, onze eindeloze zoektocht naar verbinding, erbij willen horen, enz. spreekt mij zeer aan. Kortom; wij kijken uit naar Fringe aan het IJ.

Leave A Comment